DeLorean powered by Levi9

Simboli su svuda oko nas, čine sastavni deo civilizacije. Ali u čemu sve možemo pronaći simboliku? U liniji koja pomera granice? U krilima koja vode u budućnost? Dizajnu ispred svog vremena?

DeLorean je svojom pojavom obeležio čitavu epohu i ostao upamćen kao simbol pop kulture koji nam govori da ništa nije nemoguće. Prkosi konvencionalnom, i u svojoj misiji teži da dotakne zvezde.

DeLorean u Srbiji


Tokom svog putovanja po Srbiji DeLorean je posetio 4 grada – Novi Sad, Zrenjanin, Beograd i Kulu. U svakom od njih izazvao je oduševljene reakcije obožavatelja “Back to the future” trilogije!

Posetioci su imali priliku da provere svoje znanje na specijalno osmišljenom DeLorean x Levi9 kvizu, ponesu DeLorean bedž sa sobom kao uspomenu i fotkaju se sa ovim oldtajmerom.

Ukoliko želiš da te obavestimo o prilici da vidiš DeLoreana u budućnosti, tj. 2023. godine – izaberi željeni grad na mapi i ostavi svoju imejl adresu na koju možemo da te kontaktiramo!

Mnogi Najneri su se obradovali ovom vremeplovu i nestrpljivo su isčekivali priliku da ga vide, provozaju se i slikaju se sa njim.

Ispričali su nam šta za njih znači DeLorean, na koji način je serijal filmova ostavio neizbrisiv trag na njihovo odrastanje i koliko im je bilo značajno to što su imali priliku da auto vide i uživo.

Viktorija Ekreš, JavaScript developer, iz naše zrenjaninske kancelarije je na festival “Dani piva” donela svoju Lego maketu i vernu repliku DeLoreana, koja je bila prava senzacija. 


Dolazak DeLoreana je Čedomira Laloševića, našeg Delivery menadžera iz Novog Sada, podsetio na trenutak kada je prvi put pogledao film sa svojom porodicom i poželeo da njihov automobil izgleda kao ovaj vremeplov!


Dok je Milan Urukalo, JavaScript developer iz naše beogradske kancelarije, jedva dočekao da sedne u DeLorean i provoza nekoliko krugova na Karting stazi MOTODROM u Kuli i rekreira fotku sa postera za najavu filma “Back to the future” iz 1985. godine!

Galerija


Neki posetioci su na postavke dolazili “opremljeni” rekvizitima iz filmova: hoverboard-om, patikama, kačketom; dok su drugi bili obradovani DeLorean iznenađenjem u njihovim gradovima ili na festivalima. 

DeLorean Wallpaper za tvoj telefon ili desktop  


Kao specijalan poklon, spremili smo wallpaper slike za tvoj telefon ili desktop koje možeš preuzeti ispod. One su nastale kroz partnerstvo sa iDook Media ekipom, koja je snimila specijalnu epizodu posvećenu DeLorean-u kojeg su nazvali najluđim projektom 80-ih!


Preuzmi wallpaper

DeLorean kod Neovlašćenog servisera


U slučaju da si fan Neovlašćenog servisera i njegove ekipe, obradovaće te DeLorean specijal koji su kreirali! Mirko je ostvario svoj dečački san da provoza ovaj oldtajmer i usput ispričao priču o njegovom kreatoru, posebnosti dizajna, specifikacijama i performansama.

We empower your ride to the future!


Levi9 vozi po zvezdanom nebu IT industrije više od 17 godina. Mi smo simbol trendova i inovacija, a imamo i DeLoreana. Zašto? Ako je bio dobar Stivenu Spilbergu, zašto ne bi i nama?

700+

Najnera

17

godina iskustva

3

kancelarije

Pridruži se Levi9!


IT stručnjak si, projektni menadžer ili tražiš priliku da započneš svoju karijeru? Pogledaj otvorene pozicije u Levi9!