Adriaan Mol (Mollie/Messagebird) wint LOEY Award 2018

Adriaan Mol (Mollie/Messagebird) wint LOEY Award 2018 

Paul Eggink (Temper) wint LOEY Talent Award 2018

Adriaan Mol, oprichter van Mollie en Messagebird, is uitgeroepen tot winnaar van de LOEY Award 2018. De onderscheiding voor de beste online ondernemer van Nederland werd uitgereikt voor de negende keer. Paul Eggink (Temper) won daarnaast de LOEY Talent Award.


De uitreiking vond plaats in ‘The Club’ van de A’dam Toren, in het bijzijn van de 250 beste internetondernemers van Nederland. Naast de LOEY Award werd tijdens de avond ook de LOEY Talent Award uitgereikt aan Paul Eggink van Temper.

LOEY Talent Award

Naast de winnaar van de LOEY Award werd dit jaar voor de derde maal de LOEY Talent Award uitgereikt. Een onderscheiding voor een ambitieuze en talentvolle online ondernemer die groei en innovatie heeft bewerkstelligt en hiermee anderen in de Nederlandse online industrie inspireert. Paul Eggink van Temper mocht dit jaar de onderscheiding in ontvangst nemen. Eggink werd gekozen na een stemming in de zaal nadat een persoonlijke video pitches van de drie finalisten werden vertoond. Uit meer dan 50 inzendingen vanuit de online industrie werden eerder dit jaar 6 ondernemers genomineerd, waarna een expertpanel de 3 finalisten koos.

 

Levi9 is elk jaar trotse partner van de LOEY Awards met Bernhard van Oranje (Founder Levi9) in de jury van de LOEY Award en Pien Oosterman (CEO Levi9) in het exptertpanel van de LOEY Talent Award.