Levi9 gaat voor het vijfde jaar de strijd aan tegen lymfeklierkanker!

Afgelopen zondag 17 maart vond de vijfde editie van de Hollandse100 in Heerenveen plaats. De Hollandse100 is een initiatief van Lymph&Co, een stichting opgericht door Bernhard van Oranje. Dit jaar deden er zo’n 530 deelnemers mee in verschillende teams. Het Levi9 Technology Services team was ook goed vertegenwoordigd, met Olympisch schaatster Carlijn Achtereekte en Nederlands langebaanschaatser Bram Smallenbroek.

Maanden van tevoren begon de voorbereiding voor de Hollandse100 al, elke donderdagochtend gingen de Levininers trouw naar schaatstraining. Tijdens de Hollandse100 schaatsten de deelnemers eerst 10 kilometer in het legendarische Ijsstadion Thialf en fietsten daarna 90 kilometer door het uitgestrekte landschap van Friesland.

Het was een mooie dag. Er is door weer (en vooral wind) geschaatst en gefietst om uiteindelijk die felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. Iedereen heeft zich optimaal ingezet om geld in te zamelen voor Lymph&Co.

Wij zijn trots dat het meeste geld werd opgehaald door ons Levi9 team. In totaal is er €309.272 opgehaald en dat wordt volledig ingezet om onderzoek naar lymfeklierkanker te financieren.

We willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan de Hollandse100!

Lees hier meer informatie over de stichting Lymph&Co.